lördag 22 november 2008

Sedan gjorde han "champagne" i sin nya SodaStream.



8 kommentarer:

Söderberg sa...

du får hälsa och gratta i efterskott

Peter Barlach sa...

Hälsa och gratta. Jag har druckit det en gång, det var jättegott, men tydligen inte så bra för maskinen...

Anonym sa...

Receptet kanske :)

Anonym sa...

Oj då... så det kan gå...

Snokis sa...

Schysst med fiskben i köket!

Huskorset sa...

Filmstjärnan hälsar och tackar för gratulationer!

Barlach: Nä, det ska gudarna veta! Eller för parketten.

kung blåtand: :) Det är kortare än et till pärontårtan men lika omständligt, eftersom det tarvar totalsanering efteråt...och av cirka 7 dl vin blev det 1,5 dl kvar som kolsyrades. Resten spruttades festligt ut över köket.

Skatan: häpp!

Snokis: Ja, fast lätt opraktiskt. Orginalköket låg i rummet bredvid, de som vi köpte av flyttade det. Men jag ällllskar vårt kök. Särskilt TwinTowers.

Anonym sa...

Nu är den STORA frågan - var det värt det :)
Ibland är det vägen mot målet som är roligast!
Och grattis till din Moviestar, på efterdyningarna!

Huskorset sa...

Kung blåtand: Ja, det tyckte vi nog att det var! Smaken var det inget fel på. Och roligt var det när det small och sprutade. Men sedan kom det som sagt "surt etterpå" när det fick torkas. 7 dl blir rätt mycket när det får spruta fritt.
Moviestarn hälsar tack.