fredag 14 mars 2008

Lite av en tradition


Idag ska vi hälsa på Gudfadern (Den Trevlige Indiske Herrn), Styvgudmor Lah-di-dah och lille sonen Sepia. Det brukar vi göra när vi är på Stockholmssejour. Då vill man ha något gott med sig. Var kan man hitta det, på besök i norrort, tro? Jo, det här ska visst vara något alldeles särskilt. Vi åker dit och kollar och är det inte bra, sablar jag ned eländet i morgon. Living on the blogg-vardags-edge.

Sedan ska vi dricka vin och praaaaata hela kvällen! Vem av mig & Filmstjärnan som kör oss hem (och alltså inte får dricka något vin) står ännu att utröna. Gudfadern och jag är av åsikten att det borde bli Filmstjärnan. Annars händer följande:
* Filmstjärnan lägger sig på golvet efter middagen framemot elvasnåret till följd av en gammal mobb-ryggskada, han "kan inte sitta för länge".
* Han bidrar med punktvisa, mer och mer osammanhängande inlägg i samtalet tills han till sist tystnar helt en lång stund.
* Han sover.
* Han vaknar och tror han att vi inte märkt att han sovit och ger sig nyvaket in diskussionen där han efter ett snabbt överslag gissar att den befinner sig.
* Vi gör narr av honom.

Det ska bli sååå trevligt!

4 kommentarer:

Amanda sa...

Jaså det är här du är.
Bra.
Vad hände med Expressen/GT? Nu måste jag läsa ikapp.

Jennie sa...

Tack!

Och tack detsamma - jag läser på...

Godiva sa...

Taxi för guds skull? Att en i ett par på fest ska köra hem brukar förstöra de roligaste förhållanden...

För ni menar inte köra ner till Gbg på natten gissar jag...?

Huskorset sa...

Hej igen Amanda!
Trevligt att du hittade hit. Ja, jag körde parallellt ett långt tag, i början med röd text för att skilja bloggarna åt, men nu får det räcka med en. Expressens gratistidning City lade nämligen ner sin Gbg-del (som var den jag skrev för) i julas.
Var f.ö. inne på din sida bara häromdagen. Ser fint ut!

Välkommen Jennie!

Godiva: Det var den där omständigheten med hemforsling av två ongar som sover i varsin soffa som jag inte var helt tydlig med... Är barna med kör vi varannan gång. Annars håller jag med du.