fredag 21 mars 2008

Huskorsets Pinkthursday Night Out

Hästgänget hade en av sina sällsynta reunions igår. Vi kallar oss också Team Rosa sedan Arabens dåvarande (och måhända smått avundsjuka) pojkvän döpte oss till detta back in ´94.
Och när "Oh lala" - en burlesque-klubb igår öppnade filial i en grotta i Bellevue och kvällens tema var "Oh lala goes PINK!" - vad var då naturligare än att Teamet efter en rosa uppvärmning (med skärt bubbel, körsbärsöl & skumsvampar) skakade rumpa just i denna grotta? Nothing, I tell you!
Jag (Ardennern), Araben , Fuxen, Shetlandsponnyn och t.o.m. Det Engelska Fullblodet och Skimmeln var på plats (de sisnämnda bor annars i Malmö och Nice nu för tiden)(Vi saknade tyvärr Nordsvensken, Halvblodet och Islandhästen).

Jag har inte haft så roligt på klubb på länge (betänk då hur ofta jag faktiskt går på klubb i dessa tider)! Fantastisk stämning: Glada, trevliga & öppna människor, burlesque-cabaret och ett brett spektra av olika rosa nyanser. Det var teatermasker, jazzorkester, spådam, myshörnor, rökrum!!!, sockervadd och en massa good ol´unclean fun!
(Eftersom jag inte lyckas rotera bilderna i datorn är några vridna ett kvarts varv, men det får ni leva med.)
I give you:

Rökrummet:
Den ämabla Ms Lilly de Luxe :Herr & Fru Pink tar igen sig:
Lena B och Transorna (låter som en bok av Pija Lindenbaum):
En rosa korv:
En fantastisk Mantant i kjol, blus och midjeväska i filt med langettstygn (som inte syns på bilden):Dessutom råkade vi på vår föreläsare (!)(t.h.) från back in ´94:
Fyra flickor så fina som franska praliner (tyvärr blev helbilden kass, de var så imponerande genomförda i sina toiletter):Och så min favorit - Eddie:
Minnen från Fjolljollen i början på nittiotalet fladdrade om örona och jag svävar fortfarande på på små - just det - rosa moln. Vilken kväll!!!

Nu kan jag ta mig an virusträsket med nya krafter. För det var naturligvis inte scharlakansfeber han hade, Femåringen. Det var den mänskliga formen av Mul-och klövsjuka.

5 kommentarer:

Ordsnoken sa...

Bättre det än fågelinfluensan.

Erik Ahrnbom sa...

Ambitiöst upplägg!
När du var bakfull födde Sara barn, så nu är Nils här. Han är fullt frisk och jag sa till barnmorkan Mirja att hon hade tur som fick förlösa "veckans vackraste barn". Mirja svarade att hon på rak arm skulle kunna räkna upp minst tio som var vackrare. Det var kul sagt och vi skrattade varpå navelsträngen brast och hela rummet blev ett blodigt inferno. Det var också kul.
Så nu är min gamla hood från Åhlens är alldeles prickig.
Och Nils är alldeles otroligt fin.

Huskorset sa...

Ja, blod är skoj! När Femåringen föddes halkade sex pers omkring runt mig iklädda storstövlar & sydväst.

Rolig bild där förresten, med navelsträngen sprutande som en löskommen brandslang.

Nils är alldeles väldigt välkommen till världen och stort GRATTIS till dig, S & E!

eddie sa...

Oh sweeet! smickrande att benämnas som din favorit ;) och kul att din fd föreläsare (i vad i vad???) är min nuvarande handledare. hela världen är en undebar liten rosa bubbla! kiss kiss eddie

Huskorset sa...

Jag läste Dramatik 40p 93-94 på Gbg Universitet, då var C.B. en av favoriterna. Kul!