torsdag 20 mars 2008

Fan. Och Femåringen visar tecken på scharlakansfeber... Glad Påsk!

Jag tog mig för pannan och kved där jag stod, på trottoaren utanför Kooperativet i stan med enbart bilnycklarna i handen.
Flashback:
Jag var i full gång med veckostädningen och skulle bara lägga på bilen lite till. På väg ut tog jag ordentligt med nycklarna till den med snäpplås utrustade, självstängande ytterdörren. Jag gick bort och köpte en p-lapp och kom tillbaka och kom på att jag glömt själva bilnycklarna. I kapprummet lägger jag storknippan i jackfickan, plockar upp bilnyckeln och går ut och lägger in p-lappen och låser bilen.

Det blev till att åka hem till Jonsered, utan jacka, väska och med halva städningen kvar som vi ville ha gjort innan helgen startar på allvar. Dessutom var det fyra andra skitsaker som inte kommer till stånd p.g.a. detta som jag inte listar för de är så trååååkiga men det är asirriterande att de inte blir av.

Men vin hade jag köpt. Triss i Alsace:


Filmstjärnan stod i köket och ville gissa priset medan jag var upptagen med annat. Han trodde inte jag såg att han tjyvkikade på kvittot hela tiden. Så jäkla dålig skådis, va.

5 kommentarer:

Jinx sa...

Hujedamej va sur jag hade blivit!!
Jag gillar din blogg, den är en av de bättre jag läser.
Tack för det.

Ordsnoken sa...

Grattis! Brukar man inte kunna skala av skinnet på fingrarna när man har det. Eller det kanske är en gammal skröna.

Cecilia sa...

Vuj. Bittert.

Vår dotter fick också diagnosen scharlakansfeber, men det visade sig vara halsfluss istället. De är ganska lika.

Glad Påsk!

moder solo sa...

man kan ha scharlakansfeber utan att det blir allt för jobbigt, jag minns att jag hade det när jag var liten och det var inte för än man kunde "skala fingrarna" som vi förstod att det var det och då hade det tydligen gått över. hoppas det inte blir allt för jobbigt.....gul påsk

Huskorset sa...

Jinx: Det är jag som tackar.

Resten: Vi ska se vad doktorn säger nu, halv tolv...