torsdag 7 februari 2008

Vilken inköpare på SVT borde hållit i plånkan?

Onsdagkvällarna blev än mer tv-mysiga för några veckor sedan när "Dubbat" gjorde sitt intåg. Efter det var det (med undantag en gång för viktiga sportevenemanget konståknings-em) härliga "Studio 60 on Sunset Strip" - som dock gjorde sitt permanenta uttåg förra veckan med ett (i vanlig ordning för amerikanska tv-serie-finals) ovärdigt, såsigt, väl sentimentalt och förutsägbart avsnitt där alla fick varann och ingen dog.

"Studio 60" efterträddes i dag av "The Tudors", en engelsk dramaserie om Henrik VIII. Den gick att titta på i en kvart och då hade jag varit tveksam i sju minuter. Jag orkar inte med fler omotiverade tonårstuttar och unga kåta hetsporrar i historier så intressanta att de egentligen borde kunna berätta sig själv. Gubbigt, platt, tråkigt berättat och alla unga män som skulle vara snyggon såg exakt likadana ut så man såg fan inte ens vem som var kungen när han inte hade krona på sig.

Och så Sam Neill på det. Suck.

4 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Men det är väl ett fräsigt sätt att få alla kidsen som bara röker och lyssnar på Janne Schaffer att intressera sig för historia! Var inte så gnällig. Och nästa gång kanske man kan chatta på nätet efteråt. Sånt gillar dom, kidsen. Man kanske kan ha några parallellhandlingar som går att ladda ner på mobilen via den tuffa hemsidan. På world wide web.

Söderbergs Take sa...

just det...

Huskorset sa...

Huvva, Arhrnbom. Du kan hitta på domedagshistorier du.

Godiva sa...

Sam Neill? Som i Ivanhoe? Gud jag var förhäxad av honom varenda jullov i tonåren. Det var min typ av Man, den där Anthony Andrews var ju en mespropp!