lördag 13 februari 2010

Det är nästan så att man hoppas att dom googlar sig

Godiva!

Idioter finns i alla läger. Det är jobbigt, men man kan hacka i sig det.
Det är extra jobbigt när det dyker upp idioter i poliskåren, just det skrå som ska se till att alla håller sig inom lagens hank och stör. Det är det svårare att hacka i sig, just för att de har befogenheter som inga andra skrån i vårt rike har. Övertramp är inte på något sätt ok.2 kommentarer:

Godiva sa...

Åh... ja, jag har sett det där. Om det är sant, vilket jag nog tror så är det tyvärr inte otypiskt.

Jag har faktiskt själv fått kameran slagen ur händerna av en polüs en gång när jag skulle fota ett ingripande som gick överstyr, när poliserna sprayat, handfängslat och lagt ner en person, satt på knä på hans rygg och därefter lyfte upp personens huvud för att kunna spraya peppar i ansiktet på nära håll - en andra gång.

När jag sedan blev förhörd om händelsen och sa att jag bara skulle fotografera vad jag tyckte var övervåld i situationen sa förhörspolüsen "Men det var väl det dummaste du kunde göra?" underförstått att då får man skylla sig själv.

Om anmälan gick vidare eller lades ner i brist på bevisning? *plats för skratt*

Det är så dumt, polüsen behövs ju, och bra polüser borde slippa dras med samma kam som rötäggen.

Huskorset sa...

"...lades ner i brist på..." Herreje, helt sjukt.

Min vän polüsaspiranten (hon som blev flörtad med vid topsning av hustrumisshandlare, du minns ;) )skrev på Fejan att hon sett det och fan inte trott sina ögon, typ.