torsdag 17 juli 2008

Lite sommarkrafs

Min dröm om trädgård rymmer bl.a. de sommarblommor jag plockade i Skåne som barn. Därför rev jag åt mig fröställningar från diverse blommor och bär jag kände igen när vi var i Bohuslän i jåns, även om de inte riktigt var sådär idealiskt torra än. Här ligger de på tork i växthuset, så får vi se vad som gror och inte. Jag har mina dubier angående blåbären, det har jag. Här finns också frön från vår egen trädgård, för jag har gärna Aklejor i rabatterna, men det är opraktiskt mitt i grusgången. Kalla mig reaktionär.

Väl på plats i växthuset såg jag mig omkring lite mer noga och där hade det hänt grejer må jag säga! Kolla in de här tomaterna, med namnet Money Maker (uppe till höger skymtar man en klase Gul Pärontomat):

Herr Chili Nånting-som-jag-inte-minns bjuder upp sin Fru, som har finkjolen på, till dans:


Vad våra Black Russian sysslar med har jag faktiskt ingen aning om...

...men när till sist jag kom ut från växthuset visade det sig att Filmstjärnan tydligen porrsurfar på en annan blogg när jag vänder ryggen åt:


4 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Black Russian; kanske växtvärldens mest kinky tomat? Jösses, säger jag bara. Här inne var det vågat. Antar Haralack utmaningen? Det är frågan...

Uttrycksrum sa...

Jag la också märke till tomaten.

Du verkar ha gröna fingrar. Lycka till med sommarkrafset! Din skepcis mot blåbären roar...

Huskorset sa...

Lilla blå: Det blir det vi får se...

Uttrycksrum: Haha,jo...men jag har hört att det ska vara svårt att få blåbär att ta sig på det ställe man själv vill. De kommer där de kommer, om de kommer alls och trivs de så stannar de. Lite som katter, m.a.o.

Peter Barlach sa...

hahaha underbart. porrsurfa på bara filmstjärna där.