söndag 20 juli 2008

Bröllopstillägg

Bröllop är ju per definition roliga fester, men Filmstjärnan och jag har kommit fram till att detta dundrade in på topp 5 av de roligaste. Vårt eget räknas inte, det kommer förmodligen alltid att utan konkurrens vara den bästa och roligaste fest jag varit på i hela mitt liv. Sedan 1996 har jag (vi) varit på minst ett bröllop (ibland fyra) varje sommar och somt är gikt och somt är dikt. Planering verkar vara ett nyckelord i sammanhanget. Jag hoppas att det här inte betyder att nästa blir katastrof...Det är nämligen Shetlandsponnyns och det är det min tur att vara toastmaster (då går det nog inte heller att liveblogga, haha.)... Men oddsen beträffande planeringen, gästerna, festplatsen etcetera är på min sida och jag tror, pepparpeppar, det kan bli två kanonbröllop i år.

5 kommentarer:

Ö-Helena sa...

Men gud! Fyra bröllop har jag nog varit på i mitt liv! Fast då hör det ju till saken att de flesta av mina jämnåriga kompisar lever i synd och de få som har gift sig har gjort det i all hast och utan något som helst festande. Lite synd kan man tycka så här efteråt. Mina barns generation kommer nog att ha överdådiga bröllopskalas.

Huskorset sa...

Där ser man! En tydlig generationsskillnad, men kanske inte så märkligt egentligen. Det är ju på modet med stora bröllop sedan några år. Så pass, tyckte Filmstjärnan och jag när vi talade om saken för en tid sedan, att man kan tala om en framväxande "bröllopsindustri". Eller hur?
Ännu ett led i hur vi konsumerar oss lyckliga.

Ö-Helena sa...

Det stämmer verkligen! Och vi profiterar på bröllopstrenden så gott vi kan här i familjen - sonens band hade en spelning på ett bröllop i fredags!

Huskorset sa...

Hmmm...det tilldrog sig inte måhända på Societetshuset på Gustavsberg i Uddevalla? ;)

Ö-Helena sa...

Haha, nej, det var på ett ställe som heter Hällsnäs i Mölnlycke.