onsdag 7 november 2007

Den bad jag om

Jag har fått byta publiceringsdag eftersom en lokalkrönikör (vet ej vilken) ska upp på riksnivå, och då fick Huskorset vackert flytta på sig.

Jag frågade Chefen lite fint (nä, kaxigt i överkant, om jag ska vara ärlig) när jag ska få bli uppgraderad till rikskrönikör.

"Det bestämmer inte jag, det gör dom i Stockholm. När du är bra nog, antar jag." sa hon.

Där fick jag så jag teg.

4 kommentarer:

Jemalex sa...

Nuuu hajjar jag hur man gör här. Man kryssar bara i övrigt eller anonym. Jepp. Man kan inte beskylla mig för att vara ett tekniskt geni, men jag har andra kvaliteter. Kanske... Jag vill bara säga att du flåsar dem i hälarna. Snart är det din tur på riksnivå. Du kanske bara måste bli ordentligt uppretad först och det verkar ju inte teaterförbundet kunna hjälpa till med längre. Ozon? Sopsortering? Vad triggar igång dig? För mig funkar alltid bibliotekarier. De är så...Roauuh.

Erik Ahrnbom sa...

Din tid kommer. Bida, bida. Jag tänkte på det där med bullar - kommer du ihåg? Sara påstår att mitt misstag var att hälla grädde i smeten. Jag hävdar att problemet ligger i den sammantagna fettmängden, grädde eller smör spelar ingen roll. Vad tror du? I övrigt (om du alltså är en bakande person) kan jag varmt rekommendera att rosta sesamfrön och slänga ned i en surdegslimpedeg. Men det kanske du redan testat. Adjö så länge.

Huskorset sa...

Mitt varma och djupt kända tack för ert stöd, det värmer i novembermörkret!

Ang. bullar håller jag med Sara. Det är det där med gluten som ska utvecklas i vätska och jag gissar att vispgrädden innehåller för lite av den varan. Du vet, när man vispar grädde länge blir det...ja just det.

Sesamfrön...mmm I know. Dito behandling av pumpafrön slänger jag right back at ya.

Mer tips: googla på "Sigurd Carlssons skållebröd" och hitta en hemsida du inte trodde fanns samt ett bröd TDF. To die for.

Erik Ahrnbom sa...

Okej jag viker mig. No more schlagsahne. Ska kolla skållebrödet! Tack för tips.