torsdag 8 november 2007

Dagens fynd och dagens bakverk


Jag har varit slarvig med bakverken men eftersom dagens tema verkar vara recycling, så är det en händelse som ser ut som en tanke att det varit Dagens Bakverk förut.

I give you:
Sigurd Carlssons skållebröd
och
Dagens fynd:
BRUTUS från NilsJohan.

På den röda prislappen står det 60:- . Ett kap, funnet på Stadmissionen. F´låt, en kap, funnen på Stadsmissionen.

3 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Brutus ser ju fiffig ut - men är han verkligen det? Är det inte smidigare och nimmare med en bra och enkel brödkniv? Egentligen? Nu är jag ju själv något av en köksredskapsfetischist, men jag måste ändå vädra min skepsis här. Funkar Brutus bra? Är han inte för ändamålet något överdimensionerad? Eller är det helt enkelt så att ni köpt ett så jävla stort hus att det är duktigt skit samma? Vågar ställa dessa kanske lite fräna frågor eftersom du avslöjade att Brutus bara kostade 60 pix.
Men skållebrödet ser fantastiskt ut! I natt är det jag som fyllebakar.

Huskorset sa...

En bra brödkniv är absolut smidigare, men vid storbak har jag den egenheten att jag föredrar att infrysa bröd färdigskivat. Därför blev Brutus min kompis. "Man kan dra julskinkan på´n också" sa tanten i kassan och då tändes ett ljus i Filmstjärnans ögon.

Visst har jag en faiblesse för skinande köksmaskiner från förr - men Brutus tog Sigurd Carlsson som en dans, bara jag lärde mig trixa lite med höften. Och det ska man ju när man dansar.

Erik Ahrnbom sa...

Dra julskinka. Det låter proffsigt.