lördag 31 oktober 2009

Tillägnas särskilt Erika Hrnbom, men även alla andra som skattar en go´fika som del av livets nödtorft.

6 kommentarer:

Smuckers sa...

Jag tycker Erika Hrnbom är världens bästa, men tycker att det är ganska tråkigt att fika. Vad konstigt, va?

Huskorset sa...

Haha, jasså minsann. Då hoppas jag att du någon gång får (hm-hrm) se på andra bullar.

Erik Ahrnbom sa...

Åh, så vackert! Jag firar med en mazarin och en god kopp fint brygg.
Jag gillar dig också, Smuckers, men du borde fika dig till en annan inställning. Kaffe och vanlig kanelsnurra en gång om dagen i tre veckor räcker. Sen är du en av oss.

Smuckers sa...

Mmm, - (det tecknet betyder tankpaus har jag för mig, -, alltså), det kanske finns hopp för mig ändå. Jag kanske får börja med små korta fikor för att vänja mig. Det jag behöver är kanske bara lite bakverk (hm-hrm).

Vanligtvis är ju en fika så tråkig. Man sitter där och pladdrar bla, bla, bla och när man är klar är man inte mycket klokare. Det är ju så mycket roligare att ta en öl. Då blir man ju iallafall lite yr i huvudet.

Huskorset sa...

Visst är det så mycket skojigare med öl. Det problematiska är omgivningens reaktioner när man börjar dagen med en pilsner. Eller dricker öl på maten tre gånger om dagen. För att inte tala om för- och eftermiddagsöl.
Kan det vara mängden som du ska öka? Efter tre-fyra koppar blir i allafall jag riktigt kreativ.

Det finns alltid hopp
Inte minst för en kopp
Slät eller doppa
Alltid kan det hoppa
s

Smuckers sa...

Man kan ju flytta till Danmark, eller Tjeckien. Där är en morgonpilsner ett lika litet problem som en förmiddags- eller eftermiddagspilsner.

Eller så testar jag tre-fyra koppar kaffe om dagen. Det blir billigare och jag slipper missa "Edward Bloms gästabud" på onsdagar.