söndag 11 oktober 2009

Det doftar om Filmstjärnans bak


Pain levain, surdegsbröd på hemgjord russinjäst. Sjuuuukt gott. Han sprider surdeg omkring sig vart han kommer. Alla möjliga som vill ha får en skvätt och blir bagarbitna. De två fotograferna han jobbar med just nu har till och med lanserat en ny benämning på bröd bakat på jäst: Fulbröd!

3 kommentarer:

Emma BF sa...

Hej grannen, vilken skön blogg du har! En annan granne, vi kan kalla honom Pyskologen, berättade om den i går kväll, och då särskilt om ett inlägg där ett par som firade tennbröllop bjöd in vännerna att komma på fest i sina bröllopskläder. Lät roligt tycker jag, som funderat mycket över huruvida bröllopsblåsan ska sparas. Nu ska den det, omutifallatt man får ett liknande infall om tio år. Just detta inlägg hittade jag inte på din blogg, men väl det om surdegen. Jag och C har blivit smått besatta av surdegsbröd, särskilt sedan Kitchen Aiden flyttade in hos oss. Så vi kanske tittar in nån dag och tigger en bit surdeg av din man. Och lämnar tillbaks de ljusslingorna om det inte redan är gjort. Som gjorde dundersuccé upphängda i Vänhems vackra glasveranda. Tack för lånet!
Ses! Emma

Sus Klurar sa...

Oooooo!!!
Jag vill ha dina brööön!!!

Huskorset sa...

Emma BF: Hej! Tack! Ja! Kom och tigg! Varsågod! Lamporna är det inte jättebrådis med.

Sökfunktionen verkar ha kukat ur på den hära bloggen, jag har själv försökt söka efter inlägg jag vet att jag skrivit utan resultat. Hmpf.
Här ligger iaf inlägget med tennbröllopsbilden:
http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com/2009/07/tennbrollopsfest.html


Sus: Hahaha!