torsdag 8 januari 2009

Sent lavendelbad straffar ut lugg dagen efterKniv-Anders skrev en rolig kommentar om Bondepraktikan till det här inlägget. Rubriken ovan fick mig att önska att Jessica Gedin och Susanne Ljung skulle slå sig ihop och skriva en Modepraktika med upplägget snott från Bondepraktikan. Så man t.ex. kommer ihåg vad som händer när man lägger sig med vått hår.
Badhairday är liksom inte ordet. Weirdhairday passar bättre.

Idag ska vi ha mask-möte, något som är roligare än det låter. Det ska alltså mer i detalj bestämmas hur jag ska sminkas och hur håret ska se ut när vi spelar. Just det där med hår är speciellt, eftersom det påverkar en privat. Vem till gå omkring i en töntfrisyr bara för att man spelar tönt i en pjäs? Jag spelar inte tönt den har gången, men förändring i Huskorsets vanliga uppenbarelse blir det, vill jag lova. I feel chaaange is a-comin'!

7 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Vad är det för fel på din lugg? Jag förstår inte...?
Du har väl alltid lockigt hår?
Äh, vad fan, jag tycker du är söt.
Du börjar se lite norrländsk ut.

Huskorset sa...

Gulle dig, haha! Jag borde filmat, det syns för dåligt. Den står uppåt/utåt, är minst sju centimeter högre än vanligt och vajar efter när jag rör mig. Men vad gnäller jag för, jag är ju redan gift.

Anonym sa...

Jag tycker det ser ut som en skolbalslugg. Inte helt färdig men du vet sådär volumiös som en balfrilla ofta är.

Anonym sa...

Jag känner igen det där. Fast jag har dessutom en konstig gen som gör att om jag somnar med blött hår så vaknar jag förkyld. Förkyld och med weird hair.

Översättarhelena sa...

Tänk nu om det beslutas på maskmötet att du ska ha just den frisyren! Då får du gå och lägga dig med blött hår nästan varenda dag framöver.

Huskorset sa...

Nu, efter mötet, verkar det inte bli riktigt så stora förändringar som jag hoppats/fruktat/längtat efter. Men nåt blir det.

TMM: Ska tänka på det till nästa Seniorprom.

Suziluz: Prosit!

ÖH: Urk vad jag är glad att inte maskören läser min blogg.

Snokis sa...

Jag fattar inte heller vad det är för fel på luggen. Rubriken däremot är ju ett användbart ordspråk.