söndag 25 januari 2009

Sådärja

Nu har vi sett Episod III, IV, V och VI.
Det var jag, Duschen på Parkgatan, Tanders Och Luke Skywalker.
Jag är stolt över mig själv och mina kamrater.
The Force was strong within us.

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Vilken var bäst då tyckte du?

Lilla Blå sa...

Imponerad - lite lätt äcklad. Själv har jag aldrig pallat.
Du är modig.

Huskorset sa...

Fredrik: Hm. Det är väldigt svårt att säga eftersom jag har i nuläget svårigheter att skilja dem åt... men jag tror att Episod III ligger bra till.

Lillla Blå: Haha, tack. Jag hade troligen inte hade sett dem alls, iaf inte på det här viset, utan vår käre Luke Skywalkers indoktrinering. Som en Yoda har han med varsam hand lotsat oss genom historien. Han uppriktiga intresse för filmerna, guidning i tankesätt, förklaringar av fenomen, historier om när han var med på inspelningen av Episod I, ledtrådar och inte minst hans finurliga plirande ögon när han talar om filmerna öppnade mina ögon för det storslagna epos om gott och ont historien syftar till att vara.
Visst, somliga saker är riktigt pajjiga och man kan ifrågasätta mycket, men det finns fina genomtänkta grejor också. Och enbart i en acceptans av "A long time ago, in a galaxy far, far away..." (uttrycket som inleder alla filmerna, som du nog känner till) kan man släppa sargen, komma in i matchen och ha stor glädje av filmerna som en lång saga.

Man jag kommer väl just inte att åka till något Star Wars-konvent, precis.

Lilla Blå sa...

Rätt slags introduktion av en entusiastisk vägvisare är a och o. Så det köper jag.