tisdag 2 december 2008

Ordning & vadå, sa du?

Suziluz förstår det där med vikten av valet av kalender.
Jag har också länge haft kalender från Ordning & Reda. Den tjocka med utstansad siffra på framsidan, och jag har troget köpt denna variant sedan de lanserades, 2001. "1", "2", "3" etc.
De har varit poppis, vid ett tillfälle knep jag den sista i lager och ett annat år var det fem kvar, så jag ringde till Araben som jag visste också ville ha en och undrade om jag skulle köpa en till henne. Det skulle jag, pronto.

Jag har faktiskt tänkt rätt mycket på hur de ska göra på O & R när det blir 2010. Hur de tänker designmässigt. Den ensiffriga idén var så finurlig och kul, den blir svår att toppa. Jag upplever att den också har hållit år efter år, men skulle vara förbrukad så fort det blev aktuellt med två siffror. Nästa år skulle alltså bli det sista med siffra i hård svart pappkartong. "9". Jag blev nostalgisk i förtid.
På tok i förtid visade det sig. Kalendern med utstansad siffra i omslaget fanns överhuvudtaget inte i år, fick jag veta. Jag fick köpa en vanlig tråååååkig svart med 2009 på snedden.

Ursäkta, jag måste bara gå och skaffa mig ett liv.

5 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Äh, vad fasen... gör din egen kalender, kvinna! Baka en i pepparkaka. Så äter du upp en dag i taget under nästa år.
De goda dagarna såväl som de dåliga. Dessutom blir man snäll av pepparkakor. Har någon påstått.
Puss.

Anonym sa...

Åh. Trauma. Tar de bort min kalender kommer jag ju få storpaniken. Då kommer ju mina år bli helt... helt... ENFÄRGADE och MOTIVLÖSA!!! Paniiik!

Tror jag måste skriva ett mail till O&R och förklara läget. I förebyggande syfte.

Cityhusmodern sa...

Vadå skaffa ett liv? Nedvärdera nu inte dina känslor, jag förstår dig till fullo! Jag lever visserligen via iCal nuförtiden, men det fanns en tid då även jag var fullständigt besatt av den där med hål i. En gång köpte jag en med frostad pärm, och det året blev inte alls lika bra.

Anonym sa...

ja skaffa ett liv

Huskorset sa...

Lilla Blå: Puss

Suz: Hälsa O & R från mig då att jag är sur på dom.

Cityhusmodern: :)

Anonym: Ja. Har du nåt?