fredag 4 mars 2011

Smsa FIGGE till 72400!

Jag ser tydligt en likhet mellan romartidens gladiatorspel och kvällens Let's Dance: Figge har fått en muskelbristning i ljumsken och dansar ändå. Skillnaden är väl att jag inte, som romarna, vill se blod. Det, och att Figgsana har kläder på sig.

Han hade ont, det såg man, men hans geist, esprit och genomsköna personlighet går inte att ta miste på. Han dansade verkligen så gott han bara förmådde. Och kom inte och säg att det är en tävling om vem som dansar bäst, för det är det inte. Det är interaktiv tv-underhållning. Det är en modern gladiatortävling där kända ansikten drar publiken, fajtas och DU är kejsaren som får bestämma vem som får leva och vem som får dö.

Kom igen nu, släng in några sms! Figge ligger risigt till i kvällsdrakarnas undersökningar. Kalla, hårda människor med hjärtan av sten har röstat där, sådana är inte vi!
Vi ska bära hans trasiga ljumske som den sista droppen vatten!

8 kommentarer:

Huskorset sa...

Äsch. Han rök. Men nu får han ett liv, som Lo sa.
Och jag får mina fredagkvällar tillbaka.

Kung Blåtand sa...

Gjorde mitt bästa!
Fan åxå - bara att bryta ihop och gå vidare.
Tuff tävling den där :-)
Kram och god helg!

Livet just nu sa...

Sorry. Var lite bizzy med att hångla upp maken efter fyra dagars bortavaro. Hoppas det är ok, vi har smsat oss till vrickade tummar de senaste gångerna?

Kung Blåtand sa...

Skönt att du delar Ljn!
Fast det var förstås menat åt HK, inte mig.
Sorry, jag återgår att klämma på partnerns fötter medans han gör detsamma på mina :-)
Figge har ju ändå en karriär utanför dansen!! Me råge!

Huskorset på mobil från bädden sa...

Ja herreje, det är väl klart! Jag dömer ingen. Alla gör som de själva vill, det är reglorna, det vill jag bara ha sagt! :-)

Huskorset på mobil från bädden sa...

Ja herreje, det är väl klart! Jag dömer ingen. Alla gör som de själva vill, det är reglorna, det vill jag bara ha sagt! :-)

Huskorset igen, samma plats sa...

Två gånger också! Då förstår ni att jag verkligen menar det!

Anja sa...

Sorry.