söndag 6 mars 2011

I fädrens spår för framtida segrar!

Jag önskar eder en angenäm söndag med två strippar ur Rit-Olas fatabur, en är trevligt säsongsbetonad och den andre en skruvad och klassisk mattevits. Pappas gamla kompisar Biffen, Bananen & Galento kanske inte var något ultimat sällskap för en ung tjej. Men jag gillade dem, trots att jag någonstans långt inne kände att kvinnosynen och smygrasismen inte var helt fräsch och modern. Vissa saker och skämt var (och är) dock väldigt roliga, särskilt för en trettonåring.
(Lova mig bara att ni inte tittar på reklamen som kommer när ni klickar på bilderna. Den har med mobilens blogpress-app att göra, har jag i min enorma finurlighet räknat ut.)
Heja heja!
(MEN vilken crappy bild. Förlåt. Jag hinner inte tolka nu, jag kanske gör det sedan... Skrik om ni verkligen verkligen inte ser vad det står)

Grundhistorien av tankenöten nedan finns i en uppsjö av varianter, men den här måste höra till de främsta. Vi bläddrar fram den någon gång vartannat år och fnissar lite, jag kanske rentav har bloggat den förut? Ack ja, måhända. Men det struntar vi i. För den håller! Vassegoa:


Själv har jag nu ett kvickt ärende till min mor i Skåne och far hem igen i morgon.
Tjipp tjopp!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Kanske bättre ljus kan göra bilderna läsbara?

anja.brandone sa...

Ser inte ett dyft. Synd, för dessa killar var verkligen roliga.

Huskorset sa...

Ajajaj det här var inte bra. Gör om gör rätt, Huskorset!
Återkommer i morgon, för nu är jag trött.