tisdag 2 mars 2010

Toan är klar...eller?Det ska ju upp handdukskrokar och toarullehållare und so weiter men i morgon bitti blir det premiärsittning!
...men det här då?:


Och det här?:

För att inte tala om källaren, där ser det ännu värre ut. Eller vid förstukvisten med allt byggskräp fast det är ju översnöat tack och lov. Jahapp.
Nu, nästa grej: Väck med gamm-toan och gamm-handfatet och sedan hugga upp ett stort jädra hôl i golvet att bygga en trappa igenom. Tjohej!

13 kommentarer:

Snokis sa...

Å vad fint, nu kan ni snart bajsa ohämmat igen.

Sus sa...

Vi har en toalett. Och ett sovrum. Resten av lägenheten är en krigszon.
Men jäkla skit va snygg mugg ni får!!

Huskorset sa...

Tack för glada tillrop! Här ska bajsas! Fast det blir inga långsittningar förrän golvvärmen kommer på om två veckor, för FI KATTEN vad kall toaringen var.

Miss Gillette sa...

Grattis! Otroligt stiligt. Jag trodde inte riktigt på de där klinkerna när du visade dem tidigare, men de är ju helt perfekta på plats.

Beträffande toaringar är visserligen plast lite tacky, men nu när vi gjorde vårt lyxbadrum (tycker ju jag att det är i alla fall) valde vi mjukplast ändå, för under de föregående åren hade vi piffat upp gamla toastolen med en snygg hårdplastvariant -- som var kall och otäck att sätta sig på. Trä skulle jag nästan kunna tänka mig, fast nu passar inte det i vår färgskala och dessutom känns det lite ohygieniskt (trä är ju poröst och lär med tiden börja dra åt sig allt som skvätter och har sig).

wettexvärlden sa...

Skitsnyggt, om uttrycket tillåts!
Jag ser fram emot arbetet med trappan :D

Anonym sa...

Uuuu se fint. Lycka är en välfungerande toa (och en dito mage.)

Huskorset sa...

Miss G: Tack! Ja, toaringar är ett kapitel för sig. Trä tycker jag är bra ur temperatursynpunkt, men det är det där med skvättet som jag också känner mig fundersam inför. Man kan kanske lacka det svart med typ båtlack eller något lika stenhårt? Den vi har är ju svart hårdplast - den är från den kasserade toan - och TÄNK om det inte räcker med golvvärmen för att den ska bli uthärdlig att sitta på? Huvva. Det blir det vi får se.

Wettex: Tackar! Och trapp-projektet verkar bli en resa... :)

Suz: Tack och wörd på den, haha!

Miss Gillette sa...

huskorset: Det beror på om ni dragit golvvärmen i en slinga genom toasitsen eller ej. ;-) Fast det där är ju ett i-landsproblem: en toasits kan man ju byta när som helst.

Fredrik sa...

Dra in varmvatten istället för kallvatten in i muggen, då djäklar får ni varm toaring:)

Mrs Li sa...

Tjusigt!

MiaA sa...

Så fint det blev! Gillar golvkaklet och handfatet skarpt!
Betr toaringen så kanske du kan klippa till ett sånt där pälsöverdrag (som man eg skall ha på locket)? Eller - jagvetjagvetjagvet *viftar uphetsat med hela armen* RATTMUFF!!

Miss Gillette sa...

miaA: Hahahaa! Det passar ju perfekt de gånger när man är ute och kör buss (kallas också att tala i den stora telefonen).

Huskorset sa...

Miss G: hehe. Exakt. Jag har f.ö. sett till att behålla den vita plastsitsen som kom med nya toastolen omutifallatt det blir fööör jädra kallt.

Fredrik: :D

Mrs Li: Eller hur! Tack :)

MiaA & MissG: Hahahaaa! Uuuuuusch!