söndag 7 mars 2010

Men är det inte...


... Fru Decibel och Översättarhelena där i kulturdelen? Att det är Fru D i mitten är jag tämligen säker om, men vem som är ÖH är mer höljt i dunkel. Hon kanske själv är snäll och upplyser oss om vilket?
Därmed sällar de sig till det celebra sällskapet "Vi som varit korsordsnycklar". Där är jag själv och ongarna med sedan den gången vi fraktades runt stan i cykeltaxi (inlägg 1 och i kommentarerna till inlägg 2) av en hemlös, dock tvättäkta, greve och kom i tidningen två gånger; en gång med artikeln om greven och en gång i korsordet.
Fru D och ÖH såg dock till att vara lite inkognito, som ni ser. Funkar bättre än svarta solglasögon, de där maskerna.

3 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Faktum är (och betänk att jag i det här läget hade kunnat skarva hur som helst!) att jag inte är med på den där bilden. Och inte Fru Decibel heller, tror jag bestämt. Men likheten är onekligen slående. Min son var korsordsnyckel i GP för några år sedan. "Trumslagarpojkar" var ordet som efterfrågades då, minns jag!

Fru Decibel sa...

Nej, tyvärr är det inte mig ni beskådar. Jag vet faktiskt inte alls vilka som döljer sig bakom norénmaskerna. Min mask är av det anonyma slaget utan drag och nästan utan luft- och synhål också. Tänk, den som finge bli en korsordsnycke! En nåd att stilla bedja om!

Huskorset sa...

Nämen! Så förargligt. Där ser man.

Ja, vi har väldigt trevligt i sällskapet. Sitter och gissar vilka ord vi skulle leda till och så vidare.