söndag 15 mars 2009

Sunday night with the 80´s

Utan inbördes ordning i en enda röra och fler ändå :Jag har det så bra som den grå katten.
Ingen vanlig ångest, bara blongest/blångest (Vilket ska det vara, vänner? Poll! Poll! Kolla till höger!) och lite hemlängtan då och då.
Jag har bara inte haft något jag vill skriva om.

Så...man måste ju börja någonstans:
Har hängt med den i allt förtjusande Tanders i helgen (Duschen på Parkgatan reste med syster till hufvudstaden, annars är vi en tajt trio vid det här laget.). I fredags såg vi Persepolis, en fantastisk animerad film om en iransk flickas uppväxt, baserad på serieromanen med samma namn. Se!

Igår satt vi i över sex timmar, efter melodifestivalen, med varsin BIB och Spotify! Och äntligen fick jag, min datortekniska idiot, reda på hur man gör en spellista. Jaja, skratta ni. Det bjuder jag på. Jag var en blandbandens okrönta drottning i Ängelholm under minst ett halvt decennium. Those were the days.

Vi började med schlager, gick igenom alla alla alla år, letade på wikipedia och flabbade. Det blev tidernas bästa schlagerlista, I tell you! Ingen jevvla Ledin inte. Förutom att Teach-In och Bana Bana inte fanns på Spotify. Därefter fortsatte vi med country och random favoritlåtar, pratade, rökte lite vid franska balkongen och när klockan var halv fem lullade han hem.

Idag haver vi stadspromenerat oss av med den lätta bakfyllan samt tittat på Singing in the Rain som jag älskar och han aldrig sett. Perfect match.

Nu sitter jag med en fuckin-fab-spellista från min tonårstid och diggar.
Wish you were here.

5 kommentarer:

linda sa...

åhhhh ljuva åttital, åh ljuva ungdom! underbart!

Godiva sa...

Avundsjuk, så avundsjuk ; -)

Låter bra, menar jag!

Miss Gillette sa...

Du, de här Teach-In, de gjorde väl en låt som hette Dear John? Eller har jag fel? Häng upp mig i tummarna och piska mig med tandtråd, men jag har aldrig fattat att Ding-a-Dong-bandet hette Teach-In, så jag har aldrig gjort kopplingen. Men nu blev jag lite fötjust (så som jag brukar bli över den sortens nästan alldeles värdelösa vetande).

smultron sa...

Ser att du hade gillat min vinylsamling. ;)

Huskorset sa...

Miss Gillette: Hmm...har ingen som helst aning... Men de var från Holland, så mycket vet jag.