onsdag 18 juni 2008

Den här har jag haft på nattduksbordet länge...

“Ta den bok du har närmast. Slå upp sidan 123. Skriv den sjätte, sjunde och åttonde meningen i din blogg.”
sa Suziluz för ett tag sedan.

Så ur den lysande "The Zombie Survival Guide" av Max Brooks med undertitieln "Complete protection from the living dead" citerar jag:
"4. WATCH YOUR ANCHOR LINE!: Too often, people feeling secure in their boat have stopped at night, dropped anchor, and dozed off. Some of these people have never awoke."
Varsågod och prova, om du har lust. (Inte ankra på natten om du är jagad av zombies alltså, utan att fortsätta utmaningen.)

5 kommentarer:

Die Quelle sa...

Oj, jag är inne på min tredje bok på en vecka. Först var det Leif GW och sedan Bodström. Gillade båda. Så nu vet du att jag är ganska simpel i min litteratur. Dagens bok, som jag är på sidan 154 i bjuder enligt din utmaning på: Egentligen gillade inte mamma att han kollade på som hon sa "otäcka och våldsamma" videofilmer, men hon orkade inte stå emot hans tjat. Det hade han lärt sig för länge sen - mamma gav alltid efter om han frågade tillräckligt många gånger.
Men Claes, han gav inte efter.

Huskorset sa...

Hehe, det här är roligt. Jag blir nyfiken som 17.
Simpel? Mja, pja...Bred låter väl bättre? Sa hon som är uppfödd på Harlekinböcker.

Die Quelle sa...

Jens Lapidus - Aldirg fucka upp

Huskorset sa...

Aha! Är den bra?

Die Quelle sa...

Jag gillar den. Annorlunda språk. Igenkänningsfaktorn för mig är hög då det är de beskrivna förortsmiljöerna jag växte upp i.