torsdag 3 januari 2008

Hem, ljuva internet

Jag älskar Guldhedens Flyttexpress!
Lådor från golv till tak. En bit över 150 stycken.
Det är så roligt att flytta när Packmäster och hans bror packat, varje låda är en överraskning. En praktisk bieffekt är att det vid uppackning står fullkomligt klart vilken massa skräp jag samlat på mig (för det är mest jag) under täcknamnet "bra-å-ha-grejor". Saker som jag aldrig skulle ha slängt innan flytten om vi packat själva.

Igår tog vi farväl av det ekande, sagolikt skitiga Sveagatan 19 och idag städas det där av Någon Annan. Det är i sanning ett privilegium att vara vuxen och köpa tjänster! Mellan 20 och 27 års ålder flyttade och flyttstädade jag tretton gånger, jag gör det aldrig igen.

Och efter ett Tre-vligt samtal med den Tre-vliga supporten finns nu ett segt, men prima, modem i mobilen.
NU bor jag här.

Någon som vill ha kaffe?

8 kommentarer:

Översättarhelena sa...

När blir det bloggträff i Jonsered? :)

Huskorset sa...

Any day now! Men vi går inte till Safir. Det var med en pizza därifrån som Kräkan kom.

Godiva sa...

GRATTIS!!! Framme?!

Erik Ahrnbom sa...

Kaffe, javissttackgärna!

Atahari sa...

Får man haka på bloggträffen? :)

Hoppas förresten att ni snart kommer så pass i ordning och att bredbandet håller så du snart kan skriva nya inlägg. Å andra sidan brukar dte ta rätt lång tid att komma i ordning. Lycka till i nya hemmet!

Atahari sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Huskorset sa...

Bara så ni vet: "Barb" är inte min kompis. Jag tänker inte klicka på hennes länk, jag tror hon är en porris. Funderar på att ordna så jag blir ordentlig bloggmoderator och kan ta bort spaminlägg. Urk.