tisdag 5 augusti 2008

Lätt oortodox Boeuf Bourguignon


Synpunkter?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nä. Inga synpunkter. Jag vet inget om Böff.

Jo sa...

Bara en synpunkt: Det ser rackarns gott ut! :) (Kan inte heller nåt om böff)

Huskorset sa...

Böffen blev grym! Fast jag glömde salta, det fick man göra efter behaaaag vid bordet. Cacao/chili-krafset rekommenderas!

Fredrik sa...

Tack för tipset...men är det GI?

Huskorset sa...

Fredrik: Hehe...jovars. Fast jag är inte jättehemma på GI, vet inte hur det är med vin och man får nog skippa grädden vi hällde i på slutet. Hm.

Huskorset sa...

(oj vad suddig bilden är, såg jag nu.)

Anders Sparring sa...

Jag börjar också bli sugen på att göra böff, men är det inte lite tidigt än så länge?
För mig är böff (och alla andra grytor för den delen) ett säkert hösttecken.

Huskorset sa...

Min käre Sparring - du korsade ju Östersjön mitt i stormen! Vad var det, om inte höst?! ;)

(Sanningen är väl att jag vi det här laget smått desperat intalar mig att det ÄR höst nu, att dagis och skola börjar snaaart.)

Anders Sparring sa...

Jo, det kanske är därför jag känner mig lite beof-sugen, eller kallops eller ragu eller långkok eller vad man nu kallar det. Med hackad persilja över, tungt rödvin i glasen, goda vänner runt bordet och smulpaj + konjak + cigg under fläkten efteråt.

Huskorset sa...

*suck* Ja, ska det vara för mycket begärt?

Anonym sa...

Böff = fett GI och på m grädde. Grädde är GI
dock blir det problem med potatis eller ris till. De är inte så GI...