torsdag 28 augusti 2008

Haha, nu kommer det mera!

Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar har skrivit ett svar på alla de upprörda röster som höjts till följd av "fyllebloggningen" som jag (och två miljoner andra) skrev om igår. Det är lika dumt som det första inlägget.

Den här gången länkar jag direkt till Hemliga Morsan. Hon slaktar dem med vänsterhanden, gör en överslagsräkning på Newsmills tänk och kommer fram till att Newsmill får passa sig. Gammelmedias metoder funkar inte i bloggosfären, det är tydligt.

5 kommentarer:

Skatan sa...

Jag tycker att hela "försvarstalet" nästan är ännu mer skrämmande ... vad den säger om två medelålderskvinnors desperation och som får det här utrymmet (är i och för sig inte helsäker på kriterierna för utrymmet på Newsmill)
p g a sitt kändisstatus. Helt och hållet skiiitsnack är vad det är, tycker iallafall Skatan

Anonym sa...

Men åh. Åh. ÅH!!! Jag som trodde att alla vid det här laget visste att har man skitit i det blå skåpet måste man be om ursäkt och torka upp. Inte lägga en blajja till och säga "det är dig det är fel på, det här är inte bajs utan det är tårta, serru". För att sedan dra nazi-triumfkortet, för det kan väl ingen argumentera mot, eller? Nazi är ju alltid nazi.

Min tur att generalisera: dumma människor kommer antagligen att förbli dumma.

Huskorset sa...

suz: haha...tårta...

Kraxpelax sa...

Jag är heterosexuell!

Anonym sa...

ensuring birds metals inquiring fiscal surroundings stonybrook exercises johanna pans nvfc
lolikneri havaqatsu