onsdag 14 maj 2008

Annars hade han väl inte publicerat

Vet ni hur mycket jag tror Lars Norén bryr sig om Thommy Berggren och de andra?
Inte nåt. Nada. Niente. Zilch. No-thing.

Lars Ignorén.

5 kommentarer:

Erik Ahrnbom sa...

Vilken fantastiskt fåfäng och barnsligt skriven text. T.B:s, alltså. Jag häpnade. Mannen är ändå över sjuttio.
Att det inte är en enda kvinna med är väl helt väntat.
Vad jag tycker om Noréns inställning till sin dagbok är ungefär detsamma. Fåfängt och barnsligt. Han vägrar se sig själv som en person med makt - han behöver alltså inte ta ansvar.
Ingen behöver ta ansvar i så fall. Någonsin.
Och häromsistens skrev Linda Skugge samma sak. Att allt hon publicerat bara var lögn och att hon i samma ögonblick "hon får iväg skiten" är utan skuld. Det är inte hennes problem vad som händer sen. Nähä.

Just nu vill jag bara att Sven Stolpe ska komma tillbaka och läsa lusen av hela jävla samtiden.

Godiva sa...

Lars Ignorén! He he!

När ska du börja blogga igen Erik? (fast helt ok att läsa dig i kommentarsfälten, men man blir orolig att man missar nån!)

Huskorset sa...

Erk: Jepp. Åh, vad du är bra. Visst var det väntat, men det är ju så FLAGRANT! Att han bara kan med!
Jag är också fåfäng, men inte i DN. Däremot på bloggen:
Min "NU JÄVLAR"-räpa från 3/4 har just nått hela varvet runt och kommit tillbaka - som en reprimand till Filmstjärnan, eftersom kontraktet m skådespelerskan i fråga inte varit klart. Jag hade givetvis inte skrivit som jag gjorde om jag vetat det. Så jag skrev ett mail till vederbörande där jag förutom ovanstående klargjorde att jag fortfarande vill jobba där och ber om ett möte eftersom jag har en svinbra uppsättningsidé.
Hur tror du det går?


God(rolig förkortning): Jag längtar också.

Erik Ahrnbom sa...

Tack, hörni!
Jag tänker inte börja blogga i brådrasket. Det är skönt att slippa, faktiskt. Så har man ju er, och det är briljant så det räcker.

Ang. uppsättning och möte: Det har blivit lite laddat, tydligen, och därmed är läget faktiskt bra som utgångsposition. Be inte om ursäkt, men var inte heller rättshaverist. Bli aldrig personlig. Eftersom de inte finns så många som vågar tala ur hjärta av rädsla för att hamna ute i kylan, så vaknar folk till när någon verkligen gör det.
Att vara vänlig och tydlig är alltid bäst.
Jag vet inte riktigt vad jag snackar om, märker jag.
Jag tror att det kommer att gå bra.

Huskorset sa...

Tack. Det är precis min strategi, av samma anledningar som du listar. Men det var ändå skönt att höra, eftersom jag står ganska ensam i den här stormen. (Som är av vattenglas-storlek, enligt Filmstjärnan - även om han förstår mitt huvudbry. För just nu är min värld inte större. )
Så jag väljer att tro att du vet vad du talar om.;)