Huskorset from Hell hyllar, hötter och häver ur sig.
måndag 26 maj 2008
Nu har vi snart lagt rabarber på alla tomma glasburkar här hemma.
2 kommentarer:
Anonym
sa...
Visserligen ett lite sent tips då, men ett av mina allersombästa rabarber-recept är inte alltför söt rabarber/hallon-marmelad med lite mörk choklad. Alltså ner-rörd i marmeladen. Det är raffinerat som tusan och otroligt gott till oståkex-köret. I stället för fikon på en Gruyère, till exempel.
Du har säkert ett par stronkar över så du kan testa lite.
Är hellre cool än skön.
Är hellre Gud än bön.
Är hellre suck än stön.
Inspiration - ställ dig i kön.
Hård och len som bärnsten.
Mjukare än Ernst, en
eterns starka värnsten
är jag, din trogna vän.
Sopar med stora borsten.
Är mera flink än Thorsten.
Your personal Huskors, den
du kan lita på.
2 kommentarer:
Visserligen ett lite sent tips då, men ett av mina allersombästa rabarber-recept är inte alltför söt rabarber/hallon-marmelad med lite mörk choklad. Alltså ner-rörd i marmeladen. Det är raffinerat som tusan och otroligt gott till oståkex-köret. I stället för fikon på en Gruyère, till exempel.
Du har säkert ett par stronkar över så du kan testa lite.
Låter di-viiine...
Skicka en kommentar