måndag 10 januari 2011

"Blasphemy, blaspheyou, blasphe´everybody in the..."

Vi hann knappt fram till skolan denna den första dag efter jullovet så spydde Åttaåringen, stackarn. Själv börjar jag nu, efter ett par lätt Gudsraljerande inlägg här på bloggen, fundera i bibliska termer: Stormar av episka proportioner, gräshoppsinvasion och sju år av torka är en logisk, för att inte säga högst trolig, följd av det hela. Kom ihåg var ni läste det först.

Förlåt.

p.s. Rubriken är snodd av Eddie Izzard d.s.

4 kommentarer:

The Midnight Mongo sa...

Plus massdöd av fågel, fisk!
Vad kommer härnäst?
Mitt i mellan?

Huskorset sa...

Japp. Den gråa sörjan av vardag. Också en katastrof på sitt vis.

Sanna sa...

Alltså, jag tycker att du är så himla på pricken! Det blev bara så extra fint med den här rubriken (som jag ibland upptäcker mig nynna på i oväntade situationer). Och så tycker jag PRECIS som du beträffande en viss brittisk julfilm, actually. Åh vad jag njuter av dina inlägg här och på fejan, alldeles extra nu i blöjbytestider. Jag känner dig inte särskilt väl, men det känns rätt oviktigt (för mig, du kanske tycker att det känns läbbigt med internetstalkare som int ger så mycket tillbaka). Jag är hursomhelst vansinnigt glad över att Granhaggan fick våra vägar och skidor att korsas, en gång för längesen i Sundsvall.

Hejhej!

Huskorset sa...

ÅÅÅ! Sanna, att jag glömt att svara dig. Jag skäms och krälar i stoftet.
Så, där var det klart.

Tack för så fina ord!
Jag blir jätteglad att höra att du läser här och håller med om att det var en himla trevlig helg den där helgen! Men slalom är nog ett avslutat kapitel för mig.... Lycka till i fortsättningen också med bäbis och allt och - kommenteeeeera, äsch, det behöver man bara göra sådär ibland...;-)
Eller inte alls!
Kram!