tisdag 5 april 2011

Länge leve Stora Teatern!

(Klicka med fördel på bilden)
Kära bloggvänner! Nu behöver jag er hjälp. Eller rättare sagt, Araben och Stora Teatern behöver er hjälp.
Överallt på nätet står det när man googlar "Storan Teatern Göteborg" att den tyvärr är stängd. Inget kunde vara mer fel. Verksamheten är igång igen. Det enda stället på hela jämrans internetet som har korrekt information om vad som händer är FB-sidan (Gå in och tryck gilla, så får du löpande all info om verksamheten i vår o sommar). Nu har jag i alla fall fixat så Wikipedia-sidan länkar dit, hoppas det får vara kvar.
Ni som bor i Göteborg med omnejd - sprid gärna allt detta till vänner och obekanta, Storan behöver i uppstartsfasen all gerillareklam den kan få - det finns nämligen ingen marknadsföringsavdelning (Hur tänkte de där? Oh, well, det kommer väl).

Det allra första arragemanget är alltså inget mindre än en världspremiär på Cirkus Cirkörs senaste föreställning Undermän! Här en trailer med ljuv musik och konstakrobatik.

Som sagt vänner! Sprid! Yes, we can!

6 kommentarer:

Hon den där anonyma som inte just nu har nåt vettigt alias sa...

http://sv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stora_Teatern,_G%C3%B6teborg&action=history - uppenbarligen är det redan bortplockat från wikipedia igen.

Hon den där anonyma som inte just nu har nåt vettigt alias sa...

Kanske är det bättre att länka från wikipedia till till exempel http://www.vartgoteborg.se/prod/sk/vargotnu.nsf/1/kultur_o_fritid,nycirkus_pa_stora_teatern eller http://www.ticnet.se/event/UNDERMNCIRKUSCIRKRbiljetter/SON0428 eller http://www.goteborg.se/wps/portal/!ut/p/c4/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gjU-9AJyMvYwN312BjA09v30Avf0MvQwtDA_2CbEdFABv79Gw!/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/goteborg.se/goteborg_se/media/press_n690_snabbinfo_kulturnamnden_20110331 eller http://www.vartgoteborg.se/prod/sk/vargotnu.nsf/1/kultur_o_fritid,projektledare_ska_fylla_stora_teatern eller http://www.goteborg.se/wps/portal/!ut/p/c4/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gjU-9AJyMvYwN312BjA09v30Avf0MvQwtDA_2CbEdFABv79Gw!/?WCM_PORTLET=PC_7_25KQB2J30GES30IKMQJO1J1815000000_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/goteborg.se/goteborg_se/media/press_n690_snabbinfo_kulturnamnden_20110215

Hon den där anonyma som inte just nu har nåt vettigt alias sa...

hm... det blev visst konstigt...

Huskorset sa...

Jahapp, det var det jag tänkte, att det skulle tas bort. Men dina länkar verkar funka fint - du var uppenbarligen bättre på att leta än jag! Vad var ditt sökord?

Snokis sa...

Hej hej. Jag orkar inte tänka ut nåt klokt eller skojigt så jag säger bara hej.

Huskorset sa...

hej snok!