fredag 8 april 2011

Jag vill inte gå och träna

Detta är inte ett inlägg utskickad med en s.k. håv, för - som min k. mor brukade säga på den tiden då jag inte var så förfinad som jag ju är idag och det kunde hända att jag, som det heter, gick med en dylik:
"Ha! Den var så stor att det inte märks om man lägger nåt i!"
Jag vill verkligen inte. Men jag ska och jag känner tydligt att jag vill att alla ska veta att jag gör det under protest.

9 kommentarer:

Snokis sa...

Jag läste och väntade på att själva inlägget skulle börja, men det var bara rubriken va?

Snokis sa...

Och två rader längst ner.

Snokis sa...

Träna är bra, man mår bra av det, fast det är jävligt tråkigt, man vill hellre göra nåt annat. Svårt val ibland.

Huskorset sa...

Snok 1&2: Exakt. Själva essensen var att jag inte ville, men att jag nödvändigt skulle skrika ut att jag inte ville. Borde lägga till en etikett: "Avd Barnsliga saker man gör trots att man är vuxen"

Snok 3: Tror du inte att jag nu, ordentligt genomkörd, duschad och väl hemkommen mår som en jävla prinsessa? Jag känner mig stark, snygg och full av energi! Fan! Jag vill skrika kuken för jag hatar när folk säger "vad var det jag sa" och extra mycket när jag kan säga det till mig själv. Fast jag är lite för glad för det. Pigg och nyter och jävligt taggad inför helgen! Varsågod och hata mig.
Jag tror t.o.m. jag tar och kostar på mig ett <3

Kul bonus: På bussen hem klev en stilig, blond, cool tjej på med en guldbrun s.k. kamphund. Jag skrev ett sms till Godiva o frågade om det var hon som åkte buss till Partille, men hon stod o mockade hästskit. :-)

Livet just nu sa...

Jag sa vad var det jag sa. Men det hördes nog inte upp till dig.
Ta helgen med storm snygging!

Kung Blåtand sa...

Snyggo, dukto! Avis för jag inte orkar trots att man blir så jävla snygg! Ha en fin helg!

Huskorset sa...

Yay! Det höll i sig idag - heldag i trädgården. Så otroligt skönt.

Livet just nu sa...

Gah! Jag sa vid frukosten att idag, IDAG skulle jag pyssla i trädgården.

Det blev promenad i skogen med man och ena ungen. Ett glas vin på en uteservering med ömma modern och hennes väninna som vi snavade över precis utanför. Också en skön dag. Trädgården i veckan istället. Ajja. Det är ingen brådska. :-)

Huskorset sa...

Det är det då inte alls! Det göttaste med trädgården just nu är att längta. Blir det ett krav längtar man ju inte och det är inte bra.