torsdag 28 april 2011

Bloggar om´et istället...

Jag är lyckligt befriad från nämnvärd PMS, men i deklarationstider tar humöret igen på blankettkarusellen vad det förlorar på hormongungorna. Det finns ingenting som gör mig så förbannad som att deklarera. Jag har lassvis med gamla papper med uppgifter om allt möjligt - betänk att jag har bortåt tjugo arbetsgivare på ett år, ibland mer - men givetvis inte exakt de papperna som efterfrågas. Uppgifter som ter sig enormt svåra att ta reda på. Faaan.

Alldeles nyss skällde jag ur mig för Filmstjärnan som bara såg på TV och inget ont gjort. Han erbjöd sig att göra det åt mig - som han gjort flera gånger, skam till sägandes. Jag avböjde, förbannad sur och tvär som en gammal gris.

Men nu jävlar.

10 kommentarer:

Snokis sa...

Jag tycker du ska låta honom göra det - bära varandras bördor heter det ju. Och du kan väl betala med ett ligg eller nåt. Själv tycker jag det är väldigt enkelt att deklarera, jag skriver bara på och hoppas på det bästa.

Livet just nu sa...

Jag får ångest och blir tårögd av deklarationen. Och jag ska bara skriva under...

Apropå PMS så parkerade jag mitt emot en bil med PMS på registreringsskylten och med en sur kärring bakom ratten. Antar att jag inte var den förste som skrattade när jag såg bilen. :-)

Huskorset sa...

Snok: Jag gjorde det idag. Men då funkade inte min e-leg så det blev en vända svordomar till, mildare dock eftersom jag faktiskt klarat det. Det är helt bisarrt för den ågren jag känner står inte i någon som helst paritet till hur ojobbigt det egentligen är, om man tänker efter och är lite systematisk. Det är något annat det handlar om och jag tänker då inte gräva i det. Idag i alla fall.

LJN: Jag hade också varit sur om jag hade haft den reg-skylten, haha!

Översättarhelena sa...

Skaffa dig en bokföringsbyrå som gör det åt dig! Det är värt vartenda öre.

Huskorset sa...

Jo. Det vore allt mat för Måns. Blir det värre så gör jag fan det.

William Witsman sa...

Jag har skällt ut fru Witsman idag enbart av den anledningen att hon sorglöst gått omkring och nynnat medan jag desperat försökt trycka in siffror på rätt ställe.

Huskorset sa...

Hah! She had it coming! Nynna i deklarationstider? Jag har väl aldrig hört på maken... f´låt - makan!

Kung Blåtand sa...

Hahaha! Tänk vad denna blogg gör en glad - trallalla la....

Huskorset sa...

KB: Tjohoo! Ja, min dag blir avgjort trevligare och det är enormt roligt att glädja fler, haha! Särsklilt i (blööörk) deklarationstider.

Huskorset sa...

minus ett "l" där va.