tisdag 12 maj 2009

Om jag tordes skulle jag stalka honom

Sigge Eklund.

8 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Han är snygg som fan, men verkar dryg. På fjolårets Stora Förlaget-hippa gick jag fram och komplimenterade honom grovt, men se det gick inte hem. Jamenar även om man inte tänder på den komplimenterande (och jag _raggade_ faktiskt inte på karln) kan man ju le och vara lite trevlig. Men nej. Där välte den piedestalen.

Huskorset sa...

Miss G:
Vasaru?
"A-la-la-la-la-BINGO!!!"

eller

Det var sannerligen trist att höra. Då törs jag ju aldrig någonsin stalka. Men han twittrar som ingen annan, det gör han. Jag förblir m.a.o. en grå eminens i Sigges kuliss.

eller

..ponera att han är sketablyg? Det skulle rimma väl med Jonseredspsykologens lilla 25-öresdiagnos.
Men, jag håller med om hyfs och vett, det bör man ha hur blyg man än är.

Anonym sa...

Jag går i terapi i ett hus där det står "Sigge Eklund" på dörren på översta våningen. Vet inte om han bor där eller bara står på dörren. Det är liksom inte ett hus många bor i, mer... kyrkoägt. Församlingsaktigt. På flera våningar är det församlingar. Körer i källaren. Terapeuter näst högst upp.

Och Sigge på toppen.

Ganska skumt.

Men sant.

Miss Gillette sa...

husis: Det var inte blyghetsstöddma, det försäkrar jag. Det var stöddma född ur åsikten att det inte är mödan värt att prata med en nobody. Och eftersom jag inte är nån nobody ville jag ju inte prata med honom heller.

Men det finns andra snyggingar du kan stalka! Johan Gry finns väl hyfsat nära dig, han är snygg. Eller välj hellre en sympatisk snubbe som verkligen är värd uppmärksamheten (som han förstås inte ska märka, men ändå).

Huskorset sa...

Suz: Haha! Det där är så bra att det vill man inte veta om det är sant eller inte.

Miss G: Huskorsets karlasmak skiljer sig från Missens, det märker jag. :-) Jag tycker mest att Sigge Eklund är...snygg inuti. Hehe.
Johan känner jag däremot! Han är utomordentligt trevlig. Tänk så märkligt det skulle bli om jag stalkade honom. Men vad tänker jag på, jag ska ju inte stalka NÅN.

kung blåtand sa...

Jag bara hoppas att han, som huskorset säger, är snygg på insidan. Läsko. Stalka på twitter.
Då kanske det hänger bomull kvar i träden när vintern kommer.

Huskorset sa...

KB: Bomull? Hur då menar du?

Kung blåtand sa...

Det var en poetisk omskrivning..:-)