tisdag 10 januari 2012

Receptionist? Javisst!

I afton går det andra och sista avsnittet av Hinsehäxan.

Jag tänker se båda avsnitten i kväll när barna sover och Filmstjärnan skrämmer halva Jonsered från vettet. Han spelar skräckteater i källarn på Stadteatern nämligen, bara tjugo platser och de säljer slut på nolltid så fort de släpper nya biljetter. Skitkul! Och rent vidrigt. Jag har sett den, så jag vet. En gång svimmade en publik * och fick gå ut och spy. Folk har lämnat teatern innan föreställningen har börjat, trots att de har lyckats få tag i dessa hett eftertraktade biljetter, kommit till teatern och enbart blivit lotsade nedför trapporna mot magasinet där föreställningen spelas. Rätt coolt för att vara teater, eller hur?
Hur som haver, Jonseredsborna har legat på båd lås och lur och kapat åt sig en försvarlig del av biljetterna i afton.

Men jag ska vara hemma och se Hinsehäxan på svtplay. Att se den på datorn har det positiva med sig att jag kan frysa bilden en stund när jag själv är med, för då känns det som om jag har en viktig biroll, haha!


*(skrivfelshommage à Rit-Ola)

5 kommentarer:

Godiva sa...

Jag hann ropa HEJA!!

Lilla Blå sa...

Love ya! Rakt av!

Huskorset sa...

Yay!!!

Tuvilda sa...

Jag såg den med min spanska pojkvän i Spanien för några dagar sedan (på svtplay)! Jag "dubbade" så han skulle fatta och båda tyckte att den var jättebra! Jag såg dig och tyckte att det var lite kul att du var receptionist igen, precis som i Bron.

Huskorset sa...

:) tackskaruha!