torsdag 15 september 2011

Tomas Ledin på heroin

Näe, det har inte hänt något särskilt.
Hösten har börjat.
Jag har kaklat lite vid handfatet i källaren, helt kall-kalkon slutat med wordfeud, fyndat på Rosengaragets höstrea, fackelblomster, höstanemon och solbrud:

Sedan i tisdags repar jag med Ornitologen som regissör, det är första gången vi jobbar ihop. Jag tycker så bra om honom så det är inte klokt, det är det många som gör. Han är en sådan där person man liksom inte kan låta bli att gilla.

Vi kom, i bilen på väg hem häromdagen (det ämnas nämligen samåkas när tillfälle gives) att prata om ett klipp han lade upp Fejan för en tid sedan, men sedan tog bort. Folk förstod inte vad det var han tyckte var så roligt. Någon tyckte det var nätmobbing. Jag missade både diskussionen och klippet när det var på tapeten, men nu var jag så pass nyfiken att jag fick lov att stanna bilen vid en P-ficka för titta ordentligt.
Och vänner... My Sweet Lord!
Det var som när man åker på en motorväg och ser på långt håll att i mötande fil, där jevvvlar har det hänt en olycka. Blåljus, båd snut, ambulans & brandbil. Kanske en kranbil också och en vält buss. Människor i filtar. Kilometerlånga bilköer. När man passerar kan man inte slita ögonen från scenen. Man kollar ordentligt så att det inte finns något där som man för sin sinnesfrids skull inte ska se.

Behold:


EDIT: Rubriken är givetvis en hommage á saligen insomnade Lou Reed i tweed, med ett vidhängande hjärtligt tipstack till Mrs Li, som kläckte den.

9 kommentarer:

Snokis sa...

Jag finge väl vänta med att se videon till i morgon när jag sitter vid en riktig data.

Mrs Li sa...

Herre min JE.... Tomas Ledin på Heroin.

Mrs Li sa...

Jag skrattade mig ner under bordet. Skamskrattet.

Huskorset sa...

Snok: Gört. Det är värt det. Hoppas du har skämskudde på jobbet.

Mrs Li: Jag förstår precis. Jag satt ju i bilen med säkerhetsbälte, men skrek faktiskt ett par gånger.
Och "Tomas Ledin på heroin" är ju den självklara alternativa titeln, hommage à Lou Reed i tweed! Tackar för det, jag ändrar genast.

Sara W sa...

Oh my god. Skämskudden åkte fram direkt, det inledande snacket är verkligen något alldeles extra.

Söderberg sa...

alltså, jag vill inte vara en hater-sabbare...men det är ju Tomas Ledin... Han är väl typ alltid ungefär så här. Jag fattar inte det roliga.

Huskorset sa...

Hater-sabbare är ett bra ord, då skäms jag lite. Å andra sidan tycker jag TL borde skämmas mer.
Ang. att han alltid beter sig såhär: Ja, nä, jag är väl inte van vid honom. Har nog lyckats undvika människan. Nybörjarchocken var emellertid på Richterskalan mätbar.

Han har en show på Rondo i höst.
Hmmm...? Man kanske skulle...?

CAISA-STINA sa...

Hahahahahahahaha! Älskart! Särsillt knacken. Gud vad jag är svag för knack...

Huskorset sa...

Knacken är ond. Ond, I tell you!