torsdag 11 augusti 2011

Nu kan jag sjunga igen

Det har jag inte kunnat på några dagar, för jag åkte på en s.k. sommarförkylning för en knapp vecka sedan. Golvad, va. Så fruktansvärt irriterande. Jag har inte varit förkyld sedan jag började träna ordentligt igen i novembras. I juli-augusti tog jag mig dock träningssemester och nu kom väl straffet kan jag tro (jag lånar då och då sinnet till det där bibliska tankesättet, med straff och smit som verkan och orsak. Keeps you on your toes).

Annars plockade jag de sista vinbären idag, de blev tillsammans med några slanor rabarber i allafall till en omgång saft. Tre ynka hallon dallrade kvar på sina grenar. Jag slök dem per omgående, utan att ropa och unna några ongar dem. De (bären) smakade ljuvligt och nyss förbirusad tid.
Sedan klippte jag till trädgården lite här och var. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan den. Blitt fnoskig, förmodligen.

6 kommentarer:

Mrs Li sa...

Välkommen tillbaka till kören :)

Snokis sa...

Din blogg ser konstig ut, fast det är nog bara i min mobil.Din blogg ser konstig ut, fast det är nog bara i min mobil.

Lilla Blå sa...

Ja, det där bibliska ja... ack, så man trillar dit vissa stunder. Det är då fanken inte lätt att vara ateist!
Men när du går där och klipper till trädgården som du påstår dig älska... klipper den aldrig tillbaka?

Huskorset sa...

Mrs Li: Tackartackar. Det är tråkigt att inte kunna sjunga sina barn till sömns eller ens kunna gå omkring och tantnynna.

Snokis: Äsch, det är bara bra om den är lite konstig. Det håller sådana som är rädda för konstiga saker borta och det är bra, för dom är jag själv lite rädd för.
Hörru du har börjat upprepa dig. ;-) Både här och på andra ställen. Är det också din mobil?

Lilla Blå: Jodå, den står envist på egna rötter, taggar och nässlor. Det är ett stormigt, geggigt och lätt våldsamt förhållande.
Men - det är inte jag som är ateist, det är FS. Jag agnosticerar åt alla håll och kanter. Det roliga med ateister är f.ö. att många av dem (inte FS, dock, han är smartare än så) hävdar att ateism inte är en tro.

Livet just nu sa...

Jag håller med dig, det finns inget så meditativt som att pilla i jorden. Klappa lite på en trädstam och stryka över en blomma. Jag hade blivit galen utan.

Huskorset sa...

jaa. klippa en liten rosenknopp. dra en liten revsmörblomma. plantera litet (som ska bli stooort) blåregn. tänk bara om det var det enda man behövde göra här i livet.