måndag 18 juli 2011

Men nu är det! Klart alltså. Badrummet!

Några smågrejor kvar, några lister och dörrfoder, lite kakel vid handfatskommoden, målning av dörrar och sånt pyssel. Lite ska vi göra själva och lite kommer Snälla Snickaren att åtgärda efter sommaren. Men från och med nu kan vi börja använda badrummet och tvättstugan därnere. Tjohooo!
Vi har invigt badkaret i kväll, men bubbel och cider. Det var trångt och inte särskilt mysigt, men vi fick plats alla fyra och varmvattnet räckte även till en dusch åt Huskorset efteråt.
Nu blir det rundvandring:

10 kommentarer:

Mrs Li sa...

Hurräj! Vad fin! Tjusigt golv också :)

Snokis sa...

Är det en bild i det här inlägget som man inte kan se om man har adihadi?

murremask sa...

Herre min jeeee! Det är ju asasasasasAAASFINT!

Huskorset sa...

Mrs Li: Ja! Det är samma som ditt! Plattorna har vi sneglat på länge, men det var du som uppmärksammade oss på just den varianten. En får tacke!

Snokis: Det ska vara en film...?

Murremask: Jepp! Och på fredag blir det bubbel&bad för fröken!

Snokis sa...

NUUUUU kan jag se filmen. Jävla HTC-skit. Det är ju asasnyggt! Fast så jävla stort vet jag inte om badkarlet är faktiskt. Men snyggt med svart undersida.

Livet just nu sa...

Ooooooooh!!! Fantastiskt lyxigt :-D

ullrika sa...

Men duuu!!! Sååå snyggt!! *gillagillagilla* Golvet snyggaste snygg, klädkammare... *villockså* och handfatet ser ut nästan som vårt!

Grattis! Asasniggt!

Haha @Snokis, jag som tyckte badkaret var rött ja?! :)

Huskorset sa...

Tack ska ni ha!

Snokis: Hmpf! "inte så stort faktiskt"!?. Haha, det var det värsta jag hört. Hm...jag håller dock med om att det inte SER så stort ut på filmen.... Oh, well. Man kan säga att det är som Hermiones pärlbroderade väska i sjunde HP-boken, det rymmer enormt mycket mer än det ser ut... Kom o prova skaru minsann få se. :-)

LJN: Yay!

ulrika: Bra handfatssmak du har. Och ja, det är rött under. Järnoxidrött, minsann.

Åsa sa...

Härligt att se hur det ser ut färdigt. Om resten är lika underbart som duschen så kan jag bara gratulera massor av gånger till ert nya bad- och tvättrum. För visst var det den nya kompisen i rummet längst in som är installerad?
Låt nu Lillkillen ta simlektioner i badkaret... ;)

Huskorset sa...

:-)