söndag 24 oktober 2010

Har jag en blogg också?

Nu är det bara sex föreställningar kvar i Borås. Det är skitkul att köra föreställningen och känns sådär att det är så kort spelperiod. Men men, sån´t är livet ibland. Dessutom ska jag, Blomman & Frumpen göra en extragrej för teatern på Borås Konstmuseum. Ett dikt- och sångprogram, helt enkelt. Det blir kul!

Vill ni komma? Det är nästa söndag, den 31/10. Vi startar kl 15 och om man vill kan man hoppa på den guidade turen runt utställningen (som är superbra) kl 14 och sedan slå sig ned för att få lite
"Höstlove i ord och toner"
Det är vad vi (hrm...jag. Jag måste intala mig att stå för det) valde att döpa programmet till när marknadsavdelningen krävde ett namn på uppträdet för två månader sedan och vi inte hade en aning om vad vi skulle göra. Nu vet vi lite mer. Både Blomma och Frump är finfina musiker och jag sjunger iaf inte falskt. Mellan låtarna pratar vi. Dels saker vi skrivit, dels lånade texter. Det blir underhållning som inte skaver någonstans utan kanske mer är kul och fint, lite tröst i hösten typ.

Ni ska veta att i min bransch är dikt-och sångprogram något som i status ligger snäppet under att dubba tecknat för Cartoon Network. Detta för att det är tiofalt mer jobb och tiondelen betalt. Fast det är roligare. Som Dolly säger om bluegrass: "double the speed, half the money and twice the fun".

Jag jobbar vidare på min barnbok också. Det går bra.

Det är därför jag ter mig gles häromkring.

2 kommentarer:

Kung Blåtand sa...

Med många kulörta lyktor jag gav mig i världen ut.."
"..det är ganska svårt - men det går!
Håller min friskaste tumme för din inspiration!

Huskorset sa...

Kraxpelax: Jag är inte säker på vad du vill annat än att ha nya egna läsare, men lycka till för all del.

KB: Tack!