tisdag 28 september 2010

Premiärvecka

Den började igår, fortsätter idag och fram till lördag kväll när det brakar loss kl 19.oo.
Arbetstid: I runda slängar 10-14, 18-22. Jag åker inte hem emellan.
Restid till Borås: 45-50 minuter.

Jag älllllskar mitt jobb. Spela teater är det roligaste, och ibland också det svåraste, jag vet.

När jag lämnar barnen på morgonen säger jag "Hej då, ha en bra dag, godnatt, sovgott, ses i morgon". Än så länge skrattar dom åt det.

Och nu ännu mer reklam:
I söndags var det premiär på Starke Man på SVT. Jag är med lite grann, som en av sidokaraktärerna. Det var en superkul inspelning, och jag är mäkta stolt över att vara med, för jag tyckte det blev en skitbra komediserie! (Finns att kolla på här).


5 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Oj, nu har jag ägnat en halvtimmes dyrbar arbetstid åt Starke man, men det var det värt! Och så upptäckte jag att två av yngsta dotterns klasskompisar och trumpetarkolleger spelar en fanfar nitton minuter in i avsnittet :)

Osloskånskan sa...

Oj! Vad gör du mellan passen?

Huskorset sa...

ÖH: MEN vad kul att det var några som du känner :-)! Och att du gillade shåvven.

Osloskånskan: Idag glömde jag datorn, annars tar jag med mig den o jobbar lite med en grej jag skriver, mailar jobbmail, annat jobbfix (frilansarns vals) eller roar mig på annat sätt på internätt (<- för rimmets skull). Fikar - det finns jättefina fik i Borås! Shoppar lite ibland. Bl.a en handväska dyr som skam och snygg som en arabhäst, som måste BESTÄLLAS. Ja, herregud.

Men det är något med Huskorset och hennes handväskor. Minns du det här ÖH? :-):
http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com/2008/04/en-vacker-drmeller-r-det-det.html

(Och visst, dyr som skam, men några 65 000 är det då inte.)

Översättarhelena sa...

Javisst minns jag den, och jag tycker fortfarande den är ful! Däremot skulle jag inte tacka nej till en röd Noe från Louis Vuitton :)
Den ser ut så här.

Huskorset sa...

Men åh, då är det jämnt skägg: Väskor med dragsko är jag nämligen inte så förtjust i. Trevligt! Vi delar upp lyxen mellan oss, det är inte mer än rätt och lagom. "En sa´nte va åpen."

För övrigt vill jag uttrycka en enorm förtrytsamhet över att min dator inte verkar snacka ordentligt med blogger, för jag kan inte länka så där fint längre. Hmpf. Den börjar väl bli senil kan jag tro.