onsdag 9 juni 2010

System overload

Det skulle bakas tårta till skolavslutning idag, bland alla andra miljarder saker som ska göras och kommas ihåg och hållas reda och ordning på.
Åtta äggvitor spilldes ut, p.g.a. stress och opraktisk elvisp.
Vansinnesutbrott samt utskällning av elvisp följde innan densamma åkte i golvet med ett brak som straff. Mamma torkade upp efter mig medan jag låg och hyperventilerade i min säng. Sedan sa hon:
"Ska vi åka och köpa en ny, du och jag?"
Jag älskar henne.

6 kommentarer:

Godiva sa...

Mammor. Kärlek.

Huskorset sa...

Mmm.

Snokis sa...

Oj vad du är ambitiös! Här bakas ingen tårta alls, sånt orkar vi inte med. Det blev indiskt på trashets food court efter Manboy och våldtagna psalmer.

Huskorset sa...

Ambitiös, min rumpa! Det var tårta på order från skolan och inget annat. En i övrigt trevlig tradition, och om man inte bakar tårta får man en annan uppgift. Jag hade ju heller ingen möjlighet att veta, när jag skrev upp mig på det, att jag samma dag som tårtan skulle levereras helst ville vara inlåst i ett tyst, mörkt, mjukt rum alldeles ensam.

Åsa sa...

Ta hand om mamma och krama henne mycket. Även från mig. Det är bra att ha en mamma. Jag har ingen, men jag har en underbar pappa som tar hand om mina kids ikväll, inatt och hela dagen imorgon. Vi har bra föräldrar vi.
KRAM. Vi får se om jag tar en tripp till GBG i sommar eller hur det blir.

Huskorset sa...

Jaaaa! Kram! Mamma har åkt hem, men jag ska hälsa henne massor.