fredag 10 juli 2009

Hey Lo

Lo har en kul och beundransvärd ambition: Livet tre rader åt gången. Hon har just börjat och vartenda ett av inläggen känns som en tanke jag känt förnimmelsen av men inte alltid formulerat. Men Lo, jag kan inte kommentera! Jag vet inte exakt varför, kan du inte kolla dina inställningar en extra gång?
*
Annars är det semester.
Skåne. Träffar min mor samt min sjuka far och hans fina fru.
Hänger i hembygdsparken och hembygdsparken i Ängelholm, mina vänner, är för hemvändande småbarnsföräldrar vad Tennisveckan är för jetsettarna! Jag kände igen var och varannan feja, hejade till höger och vänster och Filmstjärnan tyckte att oj vad Huskorset var bekant med en massa medelålders ängelholmare. Hmpf, sa Huskorset.

Mycket bloggtankar, men lite egen bloggtid och dessutom slåss vi om laptopen, jag, Filmstärnan och Sexåringen.

I morgon är det dags att fira Den Leende Geten igen. Stora dans och spelaredagen är i antågande. Ni hittar mig garanterat bakom timmerbaren nere i kokätten på lördag kväll, säljandes öl till musikanter och skrålandes skabrösa visor.

4 kommentarer:

wettexvarlden sa...

Hellre hembygdsparken än Båstad, det säger jag bara.
Du missar väl inte Fredriksdal nu när du är här? Många söta kossor där.

Lo sa...

Tack för uppmärksamheten och vänligheten! jag ska kolla inställningarna (när jag inte jobbar...), men eftersom jag är så ny i bloggvärlden vet jag inte om det hjälper... jag ska göra mitt bästa, för jag vill förstås väldigt gärna ha kommentarer!
Jag har försökt bli medlem i Leende Geten för att kunna gå på fest imorgon, men något har nog hakat upp sig på vägen för jag har inte hört något. Och sedan har jag glömt bort alltihop. Håhåjaja, jag säger ju det, jag kommer aldrig att komma dit...

Lo sa...

Nu har jag talat om att "samtliga" får kommentera. Hoppas att det är vad som krävs!

Huskorset sa...

Wettex: Jo, dessvärre gjorde vi det. Ongarna, du vet...

Lo: Jag kan ändå inte. Har samma problem på figges blogg. Mitt tips är att fråga Lotten eller Översättarhelena. Dom kan allt.