måndag 9 maj 2011

...Hallå?

Oj vad blogginspirationen tryter. Ändå sitter jag här på jordens inlägg som aldrig kommer att bli skrivet. Förlåt att jag ens berättar det, det är ju så dumt.
Har ni varit på cykelfest någon gång?
Det finns en här i byn, som roddas med bravur av ett gäng kvinnor sedan tio år tillbaka. Massor av människor cyklar omkring och hem till varandra och avnjuter i tur och ordning aperitif, förrätt, varmrätt och efterrätt hos olika människor enligt ett i förväg uppgjort schema; till sist sammanstrålar man uppe i en festlokal för partaj natten lång. Den gick av stapeln i helgen och för första gången sedan vi flyttade hit deltog vi. Det var åttiotalstema.
Det ska jag inte skriva om.
*
I morse sprang jag en liten vända och duschade i trädgårdsslangen efteråt medan snickarn var och köpte bräder. Dra åt helvete vad kallt det var.

2 kommentarer:

Snokis sa...

Jag tänker att det är tur för alla dom där människorna att dom inte har min matlust, för då skulle det vara svårt att få i sig flera trerättersmenyer bara så där.

Kung Blåtand sa...

Jo vi har cykelfest här också! Tyvärr är vi i England när den träder i kraft i år... Men en mysig pub i Cornwall, efter en hel dag på hoj, är inte helt fel det heller - då får det gärna vara 6-rätters midda!!;-)