tisdag 6 april 2010

Vi som lever i den bästa av världar...

...är mycket ute i trädgården nu. Små knoppar tittar upp och ut och man blir rensasugen. Det är väldigt skönt att jobba i trädgården och tänka på Huldran, hon var en riktig odlarsjäl. Så här såg hennes grönsaksland ut för ett par år sedan (en del av det, potatislandet syns inte ens):

Hon hade bikupor också:

Barnen har påsklov, likaledes deras ordinarie barnvakt, så denna vecka blir det fyra olika barnvakter på kvällarna. Det blir bara spännande och nyttigt för ongarna med omväxling, onsdag till lördag: Ena dagen gudmor Araben, nästa den gamla barnvaktstjejan, tredje Blomman och Frumpen med sin hund Vera och på lördag förmiddag lämnar vi dem med Bullen, Katten, Biffteki och Smålandsamazonen åker sedan till Skåne till minnesstunden för Huldran i Brekille. Vi hinner vara med en dryg timma innan vi bränner upp till Göteborg igen och går raka vägen in i sminket för att sedan spela fars för några hundra lördagsglada och teatersugna medmänniskor. Det lär bli en konstig dag (vecka?). Dessutom kommer regissören och tittar till sin föreställning just den kvällen.

Men nu vill jag odla min trädgård.

5 kommentarer:

Peace in mind sa...

Känns som att odla din trädgård skulle vara bra. Just nu. Med tempo och tvära kast...lite jordning är aldrig fel.

Btw...skojiga namn på alla barnvakterna...våra har alltid haft så trista namn:)

Erik Ahrnbom sa...

Det kommer gå bra.

moder solo sa...

..ja, det blir bra....

wettexvärlden sa...

Trädgård är terapi. Alltid.
Ibland känns det som om man skulle behöva en hel park att ta hand om. Ibland räcker radhustäppan.

Kram lilla Husis.

Huskorset sa...

Idag har jag varit ute å tatt både söderrabatten och halva västerrabatten. Så skönt.
Och det går faktiskt ganska bra, jag har grymt coola ongar. Och grymt coola barnvakter!

P i m: Grejen med alla mina alias kommer från början av att jag inte ville hålla på och prata om folk på internetet som kanske inte vill bli pratade om på intenetet och nu - är det sport att hitta på bra namn på folk :)

Kram på er alla. Tack för stöd!