fredag 7 december 2007

Den om matbröd är dock strålande


För tredje året i rad väljer jag att baka efter receptet i "Riddarbageriets Söta".
För tredje året i rad kommer de ut ur ugnen vackra och doftande.
För tredje året i rad, när jag sätter tänderna i en - trots dess sköna yttre misstänkt tung lussebulle - för att provsmaka, finner jag den döbakt, ojäst, direkt motbjudande.

5 kommentarer:

Översättarhelena sa...

Testa det här nästa år:
http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=276558
Det ser ut som en enorm saffransamöba men blir mycket gott!
Jag brukar dock hoppa öer sockret i fyllningen och ta flagad mandel ovanpå i stället för pärlsocker.

Översättarhelena sa...

Här kommer v:et som jag missade: v

Erik Ahrnbom sa...

Haha! Roligt att bli arg i en bok!

Huskorset sa...

Tack Översättarhelena!
Ska testa redan ikväll. Bullarna på bilden matade vi soptunnan med.

Godiva sa...

Jäkligt roligt skrivet!

Jäkligt snygg handstil!