Pastadeg ligger i kylen. Det blir knyten med ricotta-karljohan-salvia-valnöt-prociutto-tryffel-fyllning. Tomatsåsen puttrar på spisen sedan någon timme. Två degar står på jäsning. Munsbitar planeras.
Jag, som är lite skör i dessa dagar, nöjer mig med att göra en Tiramisù till efterrätt. Och eftersom jag av princip anser att recept är rekommenderande, så öste jag ner hackad mörk choklad i halva smeten.
15 kommentarer:
Det låter fantastiskt. Verkligen fantastiskt. Och mörk choklad kan alltid ösas ner. Det är nyttigt och gott när man är skör.
Hälsa och gratulera!
Anders: Mmm. Hej vännen. Miss you!
ÖH: Tack, det ska jag göra!
Duuuu... jag tror jag tittar förbi ett slag. Var det imorgon, sa du?
Förlåt,jag dreglar lite på tangenterna här. Hoppsan.
Men ha en toppenkväll, fina. Och gratulera maken å det varmaste!
linda: you betcha!
Lilla Blå: Nä...ikväll. Hinner du? Nu kommer dom andra gästerna om tjugo.
Suz: Ska jag! Tips: Haklapp med dräggelränna...fast jag har förstås bara sett sådana i barnstorlek.;)
Och en våffla också, under chokladkladdet. Gott.
Vaaad jag öööönskar att jag vore "Nils Karlsson pyssling" smygtittandes varje gång ni stökar runt med mat och bak :0)
Ha en underbar helg!
Kram
Netta
Snokis: Våffla?! Snok behagar med mig skämta aprillo!
:)
Netta: Detsamma!
Jaa. Så där ja!
& grattis!
Japp! Och tack, det ska hälsas!
låter underbart...Vad skönt att ni har varann - och - det är nog så att själen mår gott av lite choklad då och då! Gratulera Filmstjärnan å det hjärtligaste! själva avnjöt vi en härlig skaldjursrätt - och jag möttes av en bukett rosor (!) efter en rätt jobbig arbetsvecka- helt suveränt faktiskt ( i dag två år sen min bror dog - och nu kan jag faktiskt tänka: "Å vad fint att ha haft en så bra brorsa")
Ansi: Rosor och skaldjur! Sämre kan man ha det. :) Glad att höra att du kommit en bit på väg i sorgen efter din bror. Jag träffade honom ju bara någon gång eller två, men han verkar ha varit en extraordinär person.
Och Filmstjärnan ska genast gratuleras!
Hälsa!
Skicka en kommentar