fredag 12 november 2010

Just nu på Kock & Vin:


Amuse bouchen ser ut som en måsskit.
Det här kan bli hur bra som helst.

4 kommentarer:

  1. Från vilken era är den?
    Jura? Prekambrisk?
    Eller bara från graven brevid?
    Njutbart I presume..:-))

    SvaraRadera
  2. Kock & vin. Åh.... Jag minns till och med den svarta klinkerplattan ... vi fick nog vår torra fisksoppa på den vill jag minnas. Spännande upplevelse och vansinnigt goda viner!

    SvaraRadera
  3. Jag googlade franskan, och lärde mig något!

    SvaraRadera
  4. KB: Överjordisk era, ty. Det var så gott, va. Herregud.

    stort och smått: Hej o välkommen! Torr fisksoppa låter verkligen som K&V, haha. Det sprinklades olika umami-strössel till höger och vänster.

    godiva: Åhå, trevligt!

    SvaraRadera