tisdag 5 augusti 2008

Lätt oortodox Boeuf Bourguignon


Synpunkter?

11 kommentarer:

  1. Nä. Inga synpunkter. Jag vet inget om Böff.

    SvaraRadera
  2. Bara en synpunkt: Det ser rackarns gott ut! :) (Kan inte heller nåt om böff)

    SvaraRadera
  3. Böffen blev grym! Fast jag glömde salta, det fick man göra efter behaaaag vid bordet. Cacao/chili-krafset rekommenderas!

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset...men är det GI?

    SvaraRadera
  5. Fredrik: Hehe...jovars. Fast jag är inte jättehemma på GI, vet inte hur det är med vin och man får nog skippa grädden vi hällde i på slutet. Hm.

    SvaraRadera
  6. (oj vad suddig bilden är, såg jag nu.)

    SvaraRadera
  7. Jag börjar också bli sugen på att göra böff, men är det inte lite tidigt än så länge?
    För mig är böff (och alla andra grytor för den delen) ett säkert hösttecken.

    SvaraRadera
  8. Min käre Sparring - du korsade ju Östersjön mitt i stormen! Vad var det, om inte höst?! ;)

    (Sanningen är väl att jag vi det här laget smått desperat intalar mig att det ÄR höst nu, att dagis och skola börjar snaaart.)

    SvaraRadera
  9. Jo, det kanske är därför jag känner mig lite beof-sugen, eller kallops eller ragu eller långkok eller vad man nu kallar det. Med hackad persilja över, tungt rödvin i glasen, goda vänner runt bordet och smulpaj + konjak + cigg under fläkten efteråt.

    SvaraRadera
  10. *suck* Ja, ska det vara för mycket begärt?

    SvaraRadera
  11. Böff = fett GI och på m grädde. Grädde är GI
    dock blir det problem med potatis eller ris till. De är inte så GI...

    SvaraRadera