fredag 7 december 2007

Den om matbröd är dock strålande


För tredje året i rad väljer jag att baka efter receptet i "Riddarbageriets Söta".
För tredje året i rad kommer de ut ur ugnen vackra och doftande.
För tredje året i rad, när jag sätter tänderna i en - trots dess sköna yttre misstänkt tung lussebulle - för att provsmaka, finner jag den döbakt, ojäst, direkt motbjudande.

5 kommentarer:

  1. Testa det här nästa år:
    http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=276558
    Det ser ut som en enorm saffransamöba men blir mycket gott!
    Jag brukar dock hoppa öer sockret i fyllningen och ta flagad mandel ovanpå i stället för pärlsocker.

    SvaraRadera
  2. Haha! Roligt att bli arg i en bok!

    SvaraRadera
  3. Tack Översättarhelena!
    Ska testa redan ikväll. Bullarna på bilden matade vi soptunnan med.

    SvaraRadera
  4. Jäkligt roligt skrivet!

    Jäkligt snygg handstil!

    SvaraRadera