tag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post2767628202795961253..comments2023-09-09T16:11:47.077+02:00Comments on Huskorsets hemliga liv: Huskorset i behov av en smakfull utrensningHuskorsethttp://www.blogger.com/profile/08880745181185719959noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-36684293923812160042008-10-27T21:00:00.000+01:002008-10-27T21:00:00.000+01:00Sparring! Jag är uppfödd på Bonniers 50-talare och...Sparring! Jag är uppfödd på Bonniers 50-talare och fullkomligt såld på salt, peppar, kryddpeppar, en gnutta senap eller en skvätt ansjovisspad. <BR/><BR/>Och bilderna på omslaget, med texter till: <BR/>"Chefen på middag? Ta det lugnt!"<BR/><BR/>Det var från den jag tog mitt första recept på sockerkaka.<BR/>Vårt pepparkakshus såg EXAKT ut som på deras bild.<BR/>Jag kan julgodissiorna snudd på utantill.<BR/>Det var med den allt började...<BR/><BR/>Thanx for the trip down Memory lane!Huskorsethttps://www.blogger.com/profile/08880745181185719959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-45208986944583660202008-10-27T13:34:00.000+01:002008-10-27T13:34:00.000+01:00Jag är som du: Jag skulle aldrig i helvete göra mi...Jag är som du: Jag skulle aldrig i helvete göra mig av med en kokbok, och jag följer mycket sällan något recept.<BR/>Vi har kanske inte 62 kokböcker hemma, men väl 3 utgåvor av Bonniers stora (50-tal, 80-tal och nu). 50-talsutgåvan håller inte ihop i pärmarna längre, men det är fortfarande den som är bäst. Mycket få genvägar och inga andra kryddor än salt, peppar, kryddpeppar och en gnutta senap eller en skvätt anjovisspad. <BR/><BR/>Kapitlet om pasta coh pizza dock, läser man mest som ett gammalt band av nordisk familjebok. MEd ett lätt översseende leende i mungipan och en förfasans rynka mellan ögonbrynen.Anders Sparringhttps://www.blogger.com/profile/11854910339105433272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-19090786960098747762008-10-27T13:05:00.000+01:002008-10-27T13:05:00.000+01:00Haha, ja det kan bli kul!Haha, ja det kan bli kul!Huskorsethttps://www.blogger.com/profile/08880745181185719959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-50285198923294367982008-10-27T12:57:00.000+01:002008-10-27T12:57:00.000+01:00Hehe, nu har jag klickat. Den jävla kakan kanske d...Hehe, nu har jag klickat. Den jävla kakan kanske du kan bjuda på när vi ska byta kokböcker? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-11150855557267462762008-10-26T22:02:00.000+01:002008-10-26T22:02:00.000+01:00Kokbokbytarfest är en superide´. Förutom det då, a...Kokbokbytarfest är en superide´. Förutom det då, att jag inte vill bli av me några...;)<BR/><BR/>Snokis: Suck. Ja. Jag vet.<BR/><BR/>(Är det ingen som klickat på nedersta bilden?)Huskorsethttps://www.blogger.com/profile/08880745181185719959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-36200943695788373522008-10-26T21:42:00.000+01:002008-10-26T21:42:00.000+01:00Kokboksbytarkväll vore väl en kul idé? Jag köper s...Kokboksbytarkväll vore väl en kul idé? <BR/>Jag köper sällan, men får rätt många recensionsexemplar. Jag brukar ge bort en del, men jag har definitivt mer än jag behöver, för när man letar efter ett recept blir det ju ändå på nätet…Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-14824229270698079682008-10-26T21:40:00.000+01:002008-10-26T21:40:00.000+01:00Vad ska man med kokböcker till när internet finns....Vad ska man med kokböcker till när internet finns.Snokishttps://www.blogger.com/profile/05329460226397004993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3420589482428062550.post-5357776888287868032008-10-26T21:24:00.000+01:002008-10-26T21:24:00.000+01:00Jag vågar inte räkna mina kokböcker, men jag är rä...Jag vågar inte räkna mina kokböcker, men jag är rätt säker på att det är fler än 62. Vi kanske skulle byta lite kokböcker nån gång? Fast då blir de ju inte färre, förstås.Översättarhelenahttps://www.blogger.com/profile/01917944547514905102noreply@blogger.com